Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

LET OP:
Heb je meerdere producten gebundeld? Je ontvangt de bevestiging + toegang voor ieder product binnen 24 uur in je mail. Check ook je spam! Na 24 uur geen mail? Neem dan contact op.

Human Design in je gezin

Yes! Gefeliciteerd met jouw replay van de sessie over Human Design in je gezin. In deze live sessie heb ik de verbinding gelegd tussen Human Design en de werkelijke behoeften van kinderen, en vragen van ouders beantwoord.

Na dit webinar weet jij waarom het zo belangrijk is om niet alleen te focussen op het design van je kind, maar óók te kijken naar de werkelijke behoeften die daar onder zitten. Alleen dán kan jouw kind werkelijk leven vanuit hun natuurlijke kracht.

Wat je hier vindt:

De replay

Hieronder vind je de video van de replay. De replay is exact hetzelfde als de live sessie, behalve dan het wegknippen van het testen van beeld en geluid aan het begin.

Jouw aanbod

Daarna vind je het aanbod dat ik in de video deed. Dat aanbod is ook voor jou beschikbaar. In de live Q&A groepen van deze cursus kunnen we de diepte in met het design van jouw kind.

Wil je meer?

Kijk dan zeker bij het andere Human Design aanbod! Wellicht is een Gids voor kids jou op het lijf geschreven, of wil je graag álles weten over de Human Design kanalen ('Talenten').

Wil je meer?

Volg de pijl naar het aanbod uit de live sessie over Human Design in je gezin: de cursus Opvoeden vanuit verbinding, over de pijlers van gehechtheid. Of bestel het unieke design van jouw kind in een persoonlijke gids!

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik maak met liefde ook jouw persoonlijke Human Design gids, of verzorg een uitgebreide (en hoog gewaarderde) persoonlijke reading voor jou.

In liefde,

Kirsten

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp