Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

I'd like to spoil you...

Ik vind het heerlijk om cadeaus uit te delen. Wat ik het allerliefst doe, is dat wat écht waardevol is, met zoveel mogelijk mensen delen.

Daarom heb ik voor jou een exclusief aanbod samengesteld waarvan jij helemaal kosteloos gebruik kan maken! Je verplicht je tot niets; ik wil jou simpelweg een stapje verder helpen op jouw reis.

Hoe het werkt:

Kies jouw cadeau

Voel je vrij om er meerdere te kiezen; er is geen limiet. Dat doe je door je voor ieder cadeau apart aan te melden. Nogmaals: I love to spoil you, dus geniet ervan!

Vul je naam + e-mailadres in

Je ontvangt op jouw mailadres je gekozen cadeau en extra informatie. Bijvoorbeeld over waarom ik er zelf blij mee ben, en wat ik je graag nog meer wil geven.

Sisterhood mail

Je ontvangt ook mijn Sisterhood mail (nieuwsbrief). Wil je dat liever niet? Je kan je daar op elk gewenst moment weer voor uitschrijven. Ik vind het leuk als jij er bij bent!

Masterclass gehechtheid

Wat zijn de diepste behoeften van je kind?
Dát is waar gehechtheid over gaat.

Als wetenschapper en expert op het gebied van gehechtheid en ontwikkeling deel ik in deze gratis masterclass mijn expertise, ervaringen en tips met jou.

Vul je naam en e-mailadres in om de gratis masterclass over gehechtheid te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Human Design
voor jou en je gezin

Heb je mijn GRATIS Human Design gids al gezien? In deze uitgebreide gids van 35 pagina’s leg ik precies uit wat Human Design is en wat het kan betekenen voor jou en jouw gezin.

Deze gids is het ideale startpunt op jouw persoonlijke reis naar een bewuster en lichter leven!

Vul je naam en e-mailadres in om het Human Design ebook te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Heart Activation Breathing

Met de Heart Activation Breathing breng jij je hoofd en je hart weer met elkaar in balans. Letterlijk, want van deze techniek is aangetoond dat hij een positief effect heeft op je hart, je brein én je gemoedstoestand. Het allerbeste? Het kost je niets, het is super simpel, en je kan het overal doen!

Vul je naam en e-mailadres in om de Heart Activation Breathing te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Ik ben Kirsten

Intuïtief spreker & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik jou (generatie-)patronen te doorbreken zodat jij eindelijk kan zijn wie jij werkelijk bent. Omdat je eindelijk in contact komt met jouw diepste behoeften, leer je jezelf te geven wat je nodig hebt… en je kind ook.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp