Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Soms heb je een vertrouweling nodig

Iemand die met jou meekijkt, die jou kan bevestigen, of die juist iets nieuws ziet en je daarmee verder helpt.

Je wilt sparren met iemand die werkt vanuit verbinding en een solide basis in relatie met je kind. Geen voorschriften of verouderde suggesties, maar simpelweg: zo kan het ook, en dit zegt de huidige wetenschap daarover.

Samen op onderzoek uit

Je hebt vragen of loopt tegen obstakels aan. Je komt niet verder en je zoekt naar een benadering die past bij jou en wat werkt voor jouw kind.

Ik werk vanuit verbinding en relatie. Dat doe ik vanuit mijn ruim 15 jaar ervaring en expertise in (ortho-)pedagogiek, gehechtheid, onderwijs en hoe ouders en kinderen ontwikkelen. Verwacht je een afvinklijstje, ‘wel goed, niet goed’, of zoeken naar wat er mis is met jou of je kind? Dan passen wij niet bij elkaar, want dat is niet hoe ik werk.

Ik ben er voor ouders die de werkelijke behoeften van hun kind willen begrijpen, en zich gesterkt willen voelen in hun eigen vermogen om in die behoeften te voorzien. Ik ben er voor ouders die willen opvoeden vanuit verbinding. Daar sta ik voor. Is dat wat je zoekt? Welkom!

Jouw opties

Dit aanbod is voor ouders die willen sparren, checken of ze op de goede weg zitten, of hun vragen willen stellen. Dit zijn losse consulten zonder traject, en zonder intake of follow-up.

Wil je de diepte in, speelt er meer, of ben jij zelf toe aan transformatie? Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

30 minuten

€ 65 incl. BTW
Online videogesprek

Je kan me alles vragen over ouderschap, gehechtheid, (slaap-)ontwikkeling, en het Human Design van je kind. Geen intake of follow-up; we bespreken dat wat past in een halfuur. Voor de eenvoudige vragen of de ouders die alleen een klein zetje nodig hebben.

1 uur

€ 120 incl. BTW
Online videogesprek

Stel me jouw vragen over ouderschap, gehechtheid, (slaap-)ontwikkeling, en het Human Design van je kind. Geen intake of follow-up; we bespreken dat wat past in 60 minuten (en dat is meer dan je denkt). Na dit consult weet je jouw volgende stap.

Je kan kiezen voor betaling vooraf in één keer, achteraf, of in termijnen. Wil je achteraf of in termijnen betalen? Kies dan voor ‘Klarna’ in het betaalformulier. Geef een korte omschrijving van jouw vraag of vragen, en beschrijf kort jouw gezinssamenstelling (ouders nog samen of niet, broertjes/zusjes). Na het voltooien van de betaling ontvang je een bevestiging in je mailbox, met daarin een link om jouw afspraak te plannen.

Als ik vermoed dat de vraag te complex is voor jouw gekozen consult, dan neem ik contact met je op. Kies voor een gratis kennismaking om deze dingen alvast persoonlijk te bespreken, zodat ik je een goede inschatting kan geven.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Ik ben Kirsten, specialist in gehechtheid

...en de ontwikkeling van baby's, kinderen en volwassenen. Ik heb me meer dan 15 jaar toegewijd aan hoe mensen ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Vanuit de wetenschap weten we daarover heel veel, maar die kennis wordt weinig of slecht vertaald naar wat praktisch toepasbaar is.

Daarom besloot ik het zelf te gaan doen: voorzien in een wetenschappelijk gefundeerde cursus waar je écht iets aan hebt, toegankelijk voor alle ouders, primaire verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, en anderen met affiniteit met kinderen.

De basis van alle manieren waarop we omgaan met onszelf, de ander en de wereld om ons heen, is terug te voeren op gehechtheid. Daarom is het zo belangrijk dat we gehechtheid werkelijk leren begrijpen: zodat we niet alleen ons kind een sterke basis in gehechtheid meegeven, maar zodat wij ook zelf in staat zijn om vervullende relaties aan te gaan en de wereld met vertrouwen en avontuur tegemoet te treden.

Ik neem je graag mee in de wereld van gehechtheid, zodat jij je relaties mooier en rijker maakt.

In liefde,

Kirsten

Consult: 30 minuten

Reserveer jouw consult van 30 minuten

Na het voltooien van jouw betaling plan je een afspraak in mijn agenda.

Consult: 1 uur

Reserveer jouw consult van 1 uur

Na het voltooien van jouw betaling plan je een afspraak in mijn agenda.