Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Soms heb je een vertrouweling nodig

Iemand die met jou meekijkt, die jou kan bevestigen, of die juist iets nieuws ziet en je daarmee verder helpt.

Je wilt sparren met iemand die werkt vanuit verbinding en een solide basis in relatie met je kind. Geen voorschriften of verouderde suggesties, maar simpelweg: zo kan het ook, en dit zegt de huidige wetenschap daarover.

Samen op onderzoek uit

Je hebt vragen of loopt tegen obstakels aan. Je komt niet verder en je zoekt naar een benadering die past bij jou en wat werkt voor jouw kind.

Ik werk vanuit verbinding en relatie. Dat doe ik vanuit mijn ruim 15 jaar ervaring en expertise in (ortho-)pedagogiek, gehechtheid, onderwijs en hoe ouders en kinderen ontwikkelen. Verwacht je een afvinklijstje, ‘wel goed, niet goed’, of zoeken naar wat er mis is met jou of je kind? Dan passen wij niet bij elkaar, want dat is niet hoe ik werk.

Ik ben er voor ouders die de werkelijke behoeften van hun kind willen begrijpen, en zich gesterkt willen voelen in hun eigen vermogen om in die behoeften te voorzien. Ik ben er voor ouders die willen opvoeden vanuit verbinding. Daar sta ik voor. Is dat wat je zoekt? Welkom!

Jouw opties

Dit aanbod is voor ouders die willen sparren, checken of ze op de goede weg zitten, of hun vragen willen stellen. Dit zijn losse consulten zonder traject, en zonder intake of follow-up.

Wil je de diepte in, speelt er meer, of ben jij zelf toe aan transformatie? Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

30 minuten

€ 62 incl. BTW
Online videogesprek via Google Meet

Je kan me alles vragen over ouderschap, gehechtheid, (slaap-)ontwikkeling, en het Human Design van je kind. Geen intake of follow-up; we bespreken dat wat past in een halfuur. Voor de eenvoudige vragen of de ouders die alleen een klein zetje nodig hebben. Ik raad aan om een gratis kenismaking vooraf in te plannen, zodat je hier het maximale uit haalt.

1 uur

€ 118 incl. BTW
Online videogesprek via Google Meet

Stel me jouw vragen over ouderschap, gehechtheid, (slaap-)ontwikkeling, en het Human Design van je kind. Geen intake of follow-up; we bespreken dat wat past in 60 minuten (en dat is meer dan je denkt). Na dit consult weet je jouw volgende stap. Ik raad aan om een gratis kennismaking vooraf in te plannen, zodat je hier het maximale uit haalt.

Je kan kiezen voor betaling vooraf in één keer, achteraf, of in termijnen. Wil je achteraf of in termijnen betalen? Kies dan voor ‘Klarna’ in het betaalformulier. Geef een korte omschrijving van jouw vraag of vragen, en beschrijf kort jouw gezinssamenstelling (ouders nog samen of niet, broertjes/zusjes). Na het voltooien van de betaling ontvang je een bevestiging in je mailbox, met daarin een link om jouw afspraak te plannen.

Als ik vermoed dat de vraag te complex is voor jouw gekozen consult, dan neem ik contact met je op. Kies voor een gratis kennismaking om deze dingen alvast persoonlijk te bespreken, zodat ik je een goede inschatting kan geven.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Consult: 30 minuten

Reserveer jouw consult van 30 minuten

Na het voltooien van jouw betaling plan je een afspraak in mijn agenda.

Consult: 1 uur

Reserveer jouw consult van 1 uur

Na het voltooien van jouw betaling plan je een afspraak in mijn agenda.