Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Human Design in jouw gezin

Human Design is niet alleen voor jou persoonlijk waardevol. Juist in relaties zie je wat jouw natuurlijke kracht is - en die van de ander. Bovendien is het juist in relaties waar we onze natuurlijke talenten laten groeien.

Daarom heb ik een masterclass waarin je ontdekt hoe je Human Design in je gezin kan inzetten, zodat jullie allemaal gaan leven vanuit je natuurlijke kracht.

Iedereen op z'n best

Human Design vertelt je wat jouw ziel komt doen in dit leven. Wat mag jij leren en met de wereld delen? Daarnaast geeft Human Design je alle informatie over hoe jouw energie functioneert, hoe je optimaal samenwerkt met anderen, wat jouw speciale gaven en talenten zijn - en ja, ook waar je valkuilen liggen.

Er is genoeg te ontdekken wanneer je dit avontuur aangaat. Je kan natuurlijk beginnen met de persoonlijke Human Design gids voor jou of je kind, of kiezen voor een persoonlijke reading.

Maar wat als je dit alles samenbrengt? Wat als je niet alleen individueel naar ieders design kijkt, maar echt gaat zien hoe de designs van gezinsleden samenwerken?

Inzicht in hoe dat werkt zorgt ervoor dat je elkaar beter begrijpt, waardoor er minder frustratie ontstaat en meer voldoening. Dat leer je in deze masterclass: hoe zet je Human Design in je voordeel in binnen jouw gezin?

Ontdek de kracht van opvoeden met behulp van Human Design en creëer harmonie en voldoening binnen je gezin. Manifesteer de relatie met je kind die je altijd al wilde!

Human Design in je gezin

Masterclass voor bewuste ouders
29
  • Opgenomen masterclass speciaal voor ouders
  • Human Design voor jou, je kind en je gezin
  • Hoe kan je Human Design in je voordeel inzetten?
  • Mogelijkheid om vragen te stellen
  • Door dé expert in gehechtheid en Human Design - uniek!
  • Zinvolle opvoedtips waar je écht iets aan hebt
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Human Design
voor jou en je gezin

Heb je mijn GRATIS Human Design gids al gezien? In deze uitgebreide gids van 35 pagina’s leg ik precies uit wat Human Design is en wat het kan betekenen voor jou en jouw gezin.

Deze gids is het ideale startpunt op jouw persoonlijke reis naar een bewuster en lichter leven!

Vul je naam en e-mailadres in om het Human Design ebook te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Ook iets voor jou?

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik vertel het je met liefde in jouw persoonlijke Human Design reading.

In liefde,

Kirsten