Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Wegwijs in alle talenten

De basiselementen uit Human Design ken je, en je bent nu nieuwsgierig naar de kanalen. Wat betekenen ze? Hoe ziet dat eruit? Wat is jouw talent en wat mag je in dat talent nog leren?

Daarom heb ik een gids van 85 pagina’s ontwikkeld waarin ik je alle kanalen (of zoals ik ze noem: talenten) uitleg.

Yep, that’s right: met één exemplaar zit jij gebeiteld voor ieder design.

De talenten leren jou jezelf op een nieuwe manier kennen. Maar ook de ander... en dat is hoe je elkaar kan helpen leven vanuit je natuurlijke kracht. Deze gids laat je zien hoe jij en de ander elkaar aanvullen.

Natuurlijke kracht

Het is geen geheim dat ik wil dat je leeft vanuit je natuurlijke kracht. Eén van de dingen die daarbij helpt, is het begrijpen en omarmen van jouw unieke talenten.

Ik geloof dat het daar niet stopt, maar juist pas begint. Waarom zou je genoegen nemen met jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, als je ook de ander dieper kan leren begrijpen?

Wat ik daarmee bedoel: ik wilde een gids maken die jou niet slechts je eigen kanalen uitlegt, maar ook verder helpt in de uitwisseling van die talenten met de mensen in jouw omgeving. Daarom heb ik dit dikke ebook van maar liefst 85 pagina’s voor jou gemaakt.

Met deze ene gids heb jij alle kanalen onder je duim. Je betaalt dus niet € 37 voor een PDF’je met jouw eigen handjevol kanalen – en nog eens € 37 voor die van je man, en nog eens voor je kind, en nog eens… je snapt ‘m.

Waarom is die prijs dan zo laag? Simpel: omdat ik dit heel graag met jou wil delen. Ik heb voor deze gids uitgebreid bronnenonderzoek gedaan zodat je een uiterst kwalitatief document zou ontvangen, en dat wil ik toegankelijk maken. Dat vind ik belangrijk.

Preview

De totale gids is maar liefst 85 pagina’s dik. Dat betekent dat alle 36 kanalen heel uitgebreid beschreven zijn! Hieronder kan je een preview van de gids bekijken. Je ziet de opbouw, de inhoudsopgave, en één kanaal uitgelegd.

Alle Human Design kanalen uitgelegd!

Van € 67 voor € 29!

Talenten

86 pagina's vol met alles over de kanalen
67
29
 • Maar liefst 85 pagina's dik ebook, direct beschikbaar
 • Alle Human Design kanalen in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Samengesteld na uitgebreid bronnenonderzoek
 • De meest uitgebreide en nauwkeurige gids over kanalen
 • Wat is jouw natuurlijke talent?
 • Welke natuurlijke kracht schuilt er in jouw talent?
 • Welke lessen mag jij leren met jouw talent?
 • Hoe werkt jouw talent samen met jouw omgeving?
 • Ideaal voor jezelf, je gezin, je kind - voor iedereen!
 • Geen € 37 voor alleen jouw handjevol talenten, maar...
 • ...voor maar € 29 alle talenten tot in detail verteld!

Human Design
voor jou en je gezin

Heb je mijn GRATIS Human Design gids al gezien? In deze uitgebreide gids van 35 pagina’s leg ik precies uit wat Human Design is en wat het kan betekenen voor jou en jouw gezin.

Deze gids is het ideale startpunt op jouw persoonlijke reis naar een bewuster en lichter leven!

Vul je naam en e-mailadres in om het Human Design ebook te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Ook iets voor jou?

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik maak met liefde ook jouw persoonlijke Human Design gids, of verzorg een uitgebreide (en hoog gewaarderde) persoonlijke reading voor jou.

In liefde,

Kirsten