Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Wat jouw kind echt nodig heeft

De pijlers van gehechtheid

Iedere ouder droomt van een gelukkige, vervulde relatie met hun kind... en meer nog: dat hun kind opgroeit tot een gelukkige volwassene.

De 4 pijlers van gehechtheid komen voort uit de cirkel van veiligheid - het fundament van gehechtheid.

Daarom heb ik deze ongekend waardevolle cursus ontwikkeld, volledig gebaseerd op wetenschap. Je kan kiezen: aan de slag met de cursus als geheel, of met de losse mini-cursussen. In deze cursus leer je te begrijpen wat je kind echt van je vraagt.

In deze cursus ontvang je 4 workshops over de pijlers van gehechtheid. Bovendien kan je kiezen voor 4 live Q&A’s waarin je al je vragen kan stellen en coaching ontvangt.

Heart Activation Breathing

Met de Heart Activation Breathing breng jij je hoofd en je hart weer met elkaar in balans. Letterlijk, want van deze techniek is aangetoond dat hij een positief effect heeft op je hart, je brein én je gemoedstoestand. Het allerbeste? Het kost je niets, het is super simpel, en je kan het overal doen!

Vul je naam en e-mailadres in om de Heart Activation Breathing te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Behoeften begrijpen

Iedere ouder voelt zich weleens ten einde raad. Wat heeft mijn kind in hemelsnaam van mij nodig op dit moment? Dit is de gebruiksaanwijzing die je bij je kind had willen krijgen. Stel je eens voor hoe het voelt als je in staat bent om te begrijpen wat je kind van je nodig heeft. Op ieder moment, in iedere situatie.​

In deze cursus ga je aan de slag met de 4 pijlers van gehechtheid. De pijlers van gehechtheid zijn gebaseerd op de cirkel van veiligheid: de basis van gehechtheid.

De cursus begint met een introductie waarin we gehechtheid verkennen en vooruitblikken op de 4 pijlers waarop de cirkel van veiligheid is gebaseerd. In iedere mini-cursus staat 1 van de 4 pijlers centraal. Lees hier meer over de pijlers van gehechtheid.

In elke mini-cursus gaan we aan de slag met:

 1. Gehechtheid: hoe werkt dit en hoe werkt dit door?
 2. Behoeften: wat heeft mijn kind nodig? Wat zit er achter dit gedrag?
 3. Zelfreflectie: wie ben ik als ouder? Welk effect heeft dat?

 

Voor ouders, verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, opa’s en oma’s, en alle anderen met (nauw contact met) kinderen.

Wat kan je verwachten?

Je kan deze cursus samenstellen op precies de manier die bij jou en jouw interesses past. Op die manier weet ik zeker dat ik jou een goede basis in gehechtheid meegeef, én dat jij geprikkeld wordt om daar op een betekenisvolle manier mee aan de slag te gaan. Dubbele winst dus!

4 on demand mini-cursussen

In elke mini-cursus staat 1 pijler van gehechtheid centraal: veilige basis, wereld verkennen, emoties verwerken of de veilige haven. Elke mini-cursus is een mix van tekst, audio, video en reflectie- en integratieopdrachten waar je minstens 2 uur mee bezig bent.

Kies: cursus of mini-cursus?

Je kan deelnemen aan de volledige cursus, waarin je de introductie, 4 mini-cursussen en de afsluiting ontvangt, maar je kan er ook voor kiezen om één of meerdere losse mini-cursussen te volgen. Kies wat bij jou en je gezin past en ga meteen aan de slag!

Ik ben Kirsten, specialist in gehechtheid

...en de ontwikkeling van baby's, kinderen en volwassenen. Ik heb me meer dan 15 jaar toegewijd aan hoe mensen ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Vanuit de wetenschap weten we daarover heel veel, maar die kennis wordt weinig of slecht vertaald naar wat praktisch toepasbaar is.

Daarom besloot ik het zelf te gaan doen: voorzien in een wetenschappelijk gefundeerde cursus waar je écht iets aan hebt, toegankelijk voor alle ouders, primaire verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, en anderen met affiniteit met kinderen.

De basis van alle manieren waarop we omgaan met onszelf, de ander en de wereld om ons heen, is terug te voeren op gehechtheid. Daarom is het zo belangrijk dat we gehechtheid werkelijk leren begrijpen: zodat we niet alleen ons kind een sterke basis in gehechtheid meegeven, maar zodat wij ook zelf in staat zijn om vervullende relaties aan te gaan en de wereld met vertrouwen en avontuur tegemoet te treden.

Ik neem je graag mee in de wereld van gehechtheid, zodat jij je relaties mooier en rijker maakt.

In liefde,

Kirsten

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Video afspelen

Opvoeden vanuit verbinding

In iedere mini-cursus staat 1 pijler van gehechtheid centraal. Je kan ervoor kiezen om één of meerdere losse mini-cursussen te volgen, of deel te nemen aan de volledige cursus inclusief introductie en afsluiting.

Veilige gehechtheid maakt het verschil

Na meer dan 60 jaar onderzoek weten we dat hoe veiliger gehecht kinderen zijn, hoe beter ze in staat zijn om:

Speciale Q&A groepen

Omdat er steeds meer ouders zijn die aan de slag gaan met Human Design en dat ook voor hun kind willen inzetten, is er de optie om deze cursus te combineren met Human Design. Maar ik vind het belangrijk dat ouders de keuze hebben, en als je niets met Human Design hebt, wil ik dat je volledige toegang hebt tot alles over gehechtheid – zonder Human Design.

Geen Human Design (VOL)

De ideale Q&A groep voor ouders die actief aan de slag willen met de inhoud van de cursus en de gehechtheidsrelatie van hun kind willen bevorderen. In de live Q&A sessies, die na iedere workshop plaatsvinden, ontvang je coaching en is er mogelijkheid om vragen te stellen en te reflecteren. Dit is een veilige omgeving voor jou om op ontdekking te gaan in jouw ouderschap. In deze groep komt Human Design in het geheel niet aan de orde.

Integratie met Human Design

Deze Q&A groep is perfect voor bewuste ouders die geïnteresseerd zijn in Human Design, en ook inzien dat ‘advies over het design van je kind’ een lege huls is als je niet eerst een goede basis hebt in de onderliggende behoeften van je kind. In deze groep kan je wel alle vragen stellen over het design van jou en/of je kind, en de manier waarop dat samenhangt met jullie onderliggende behoeften – en hoe je daar het maximale uit haalt.

Alles over hoe jij gehechtheid in je voordeel inzet: van € 999 voor € 249!

Of € 249 € 99 per mini-cursus.

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Opvoeden vanuit verbinding

Leer de echte behoeften van je kind kennen en voorzien
749
99
 • Start: 10 januari 2024 - zie alle data en tijden
 • Alles over hoe gehechtheid werkt voor jou en je kind
 • Sterke basis in de gehechtheidsrelatie van je kind
 • Hoe perfect moet jij als ouder eigenlijk zijn?
 • Wat heeft jouw kind werkelijk nodig van jou?
 • Hoe werken jouw eigen ervaringen door?
 • Voor elke pijler 1 on demand workshop (4 in totaal)
 • Materiaal om zelf mee aan de slag te gaan
 • Optioneel: live integratiesessie na iedere pijler (aanrader!)
 • Speciale Q&A groepen gebaseerd op jouw behoeften
 • Gratis besloten community bij deelname aan Q&A
 • Geld terug als je later bedenkt: dit is toch niet voor mij

Opvoeden vanuit verbinding

Leer de echte behoeften van je kind kennen en voorzien
749
99
 • Start: 10 januari 2024 - zie alle data en tijden
 • Alles over hoe gehechtheid werkt voor jou en je kind
 • Sterke basis in de gehechtheidsrelatie van je kind
 • Hoe perfect moet jij als ouder eigenlijk zijn?
 • Wat heeft jouw kind werkelijk nodig van jou?
 • Hoe werken jouw eigen ervaringen door?
 • Voor elke pijler 1 on demand workshop (4 in totaal)
 • Materiaal om zelf mee aan de slag te gaan
 • Optioneel: live Q&A na iedere pijler (aanrader!)
 • Speciale Q&A groepen gebaseerd op jouw behoeften
 • Gratis besloten community bij deelname aan Q&A

Creëer de beste relatie met je kind

Opvoeden vanuit verbinding met de pijlers van gehechtheid

Achteraf of gespreid betalen?
Selecteer 'Klarna' als betaalmethode.
plan_select

Creëer de beste relatie met je kind

Opvoeden vanuit verbinding met de pijlers van gehechtheid

Achteraf of gespreid betalen?
Selecteer 'Klarna' als betaalmethode.
plan_select

Vraag & antwoord

Die vraag krijg ik vaker. Ik maak het niet mooier dan het is: de cursus is meer dan € 999 waard. En ik zie mensen met minder achtergrond in gehechtheid dan ik, schaamteloos dat of zelf nog meer vragen. Dat vind ik een probleem.

Gehechtheid ligt aan de basis van wie we ten diepste zijn en wat we ten diepste nodig hebben. Mijn visie is dat we dat dan niet de markt uit moeten prijzen, maar juist zo beschikbaar mogelijk moeten maken. Om deze cursus te kunnen geven en zo toegankelijk mogelijk te maken, maak ik veel kosten (behalve natuurlijk de enorme tijdsinvestering). Die kosten wil ik graag dekken.

Het is mijn doel dat deze cursus zo laagdrempelig mogelijk is voor zoveel mogelijk ouders, andere primaire verzorgers, en professionals. Wat je in deze cursus leert staat aan de basis van wie jij bent en wie je kind is, en hoe jij en je kind zich ontwikkelen. Meedoen maakt het verschil.

Wil jij deelnemen maar zijn de kosten een probleem? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we jouw situatie en of daar een mouw aan te passen is.

Deze cursus is voor ouders en andere primaire verzorgers die de relatie met hun kind willen versterken. De cursus is niet alleen relevant voor ouders, maar ook voor professionals die met kinderen werken.

Je krijgt een basis in gehechtheid waardoor je de behoeften van kinderen leert herkennen. Je gaat zien dat achter bepaald gedrag altijd behoeften schuilgaan.

Of je nu een ouder bent die geïnteresseerd is in Human Design en dat wil integreren in het gezin, of juist helemaal niet: deze cursus geeft jou de basis om keuzes te maken die in het belang zijn van jouw kind.

Deze cursus is voor mensen die weten dat er geen quick fixes zijn in opvoeding en relaties, maar wél gemotiveerd zijn om te reflecteren op zichzelf en de werkelijke behoeften die zowel jij als je kind hebben.

Als je een geschiedenis hebt met een moeilijke familiedynamiek, psychische problematiek, of bekend bent met andere problemen, neem dan contact met me op. Ik bespreek graag met je of deze cursus voor jou voldoet.

Na deze cursus heb een basisbegrip van gehechtheid en de cirkel van veiligheid. Je begrijpt hoe de pijlers van gehechtheid samenwerken en de interactie tussen jouw behoeften en ervaringen en die van je kind. Je krijgt handvatten die je helpen om keuzes te maken die in het belang zijn van jou en je kind.

De waarde van de cursus hangt sterk af van de variant die je kiest (een losse mini-cursus of de hele cursus) en jouw eigen investering en betrokkenheid. Ik kan je geen garanties bieden, maar wat de inhoud van de cursus betreft heb je een goudmijn aan wetenschappelijk onderbouwde materialen die bewezen effectief zijn in het versterken van de gehechtheidsrelatie.

Als je een geschiedenis hebt met een moeilijke familiedynamiek, psychische problematiek, of bekend bent met andere problemen, neem dan contact met me op. Ik bespreek graag met je of deze cursus voor jou voldoet.

Je krijgt toegang tot de Oermoeder Academie. Nadat jouw bestelling is voltooid, maak ik jouw inloggegevens aan en die stuur ik je per mail. Er zit geen vervaldatum op jouw toegang tot de cursus en mini-cursussen. Je behoudt dus onbeperkt toegang tot de (mini-)cursus van jouw keuze.

Het cursusmateriaal is in het Nederlands. De mini-cursussen bestaan uit een combinatie van tekst, video, audio en werkbladen (PDF) waarmee je zelf aan de slag kan. Dat raad ik je aan echt te doen!

Staat jouw vraag er niet bij?

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp