Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Alle poorten tot in detail uitgelegd

De basiselementen uit Human Design ken je,en je bent nu nieuwsgierig naar de poorten. Wat betekenen ze? Hoe ziet dat eruit? Wat zijn jouw kwaliteiten en wat mag je nog leren?

Daarom ben ik gestart met de ontwikkeling van een gids zoals Talenten. Waar Talenten draait om alle kanalen, draait dit nieuwe ebook, Kwaliteiten, om alle poorten. Jij kan je nu aanmelden voor de wachtlijst, zodat je een speciaal (geheim!) aanbod in je mailbox ontvangt wanneer het klaar is!

Wachtlijst: ebook met alle poorten

Door je naam en e-mailadres hier achter te laten meld je je aan voor de wachtlijst voor het ebook Kwaliteiten, met daarin alle Human Design poorten uitgelegd. Je ontvangt een speciaal (geheim!) aanbod dat alleen aan de mensen op de wachtlijst wordt gestuurd.

Vul je naam en e-mailadres in om je aan te melden voor de wachtlijst. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Ook iets voor jou?

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projectorโ€‹

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik vertel het je met liefde in jouw persoonlijke Human Design reading.

In liefde,

Kirsten