Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Ouderschap & gehechtheid

De beste ouder ben jij.

Ouderschap voelt soms verwarrend, zwaar of ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Ouderschap draait om veiligheid, geborgenheid en liefde. En jij weet allang hoe je daarin voorziet!

Ben jij klaar om de beste ouder voor je kind te zijn?

Ouderschap is voor iedereen

De perfecte ouder bestaat niet, en dat is maar goed ook. Hoe zou het er uitzien om je kind perfect op te voeden in een wereld die allesbehalve perfect is?

Goed genoeg ouderschap is daarom de allerbeste norm die je voor jezelf kunt stellen, en, het beste nieuws: ook nog eens ontzettend haalbaar!

Hoe dat er uitziet laat ik je zien in mijn gratis masterclass over gehechtheid. We bespreken de pijlers van gehechtheid en je krijgt een voorproefje van de cursus Opvoeden vanuit verbinding. Wist je dat je de cursus ook in delen kan volgen, per mini-cursus? Er is een mini-cursus voor iedere pijler van gehechtheid! Dus ga op je gemak aan de slag met de veilige basis, de wereld verkennen, emoties verwerken en de veilige haven.

Wat maakt een goede ouder?

In de eerste plaats: jij. In de tweede plaats: je kind (en jezelf) begrijpen. Zodat je óók als het veel wordt, precies weet wat je het beste kan doen om je kind (en jezelf!) te ondersteunen.

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Gratis masterclass over gehechtheid

Jouw unieke Human Design gids: de blauwdruk van jouw natuurlijke talenten (en onbewuste energieslurpers). Met jouw eigen blauwdruk in handen weet je precies hoe jij lichter en vervuld kan leven.

In de gids vind je jouw energietype, strategie en autoriteit, hoe jij op je best bent, je profiel, de definitie in jouw design en wat dat betekent, jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centra, en jouw unieke talenten (jouw kanalen).

Mét mijn unieke werkboek (€ 35) om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke design – gratis!

Workshop: de 4 pijlers van gehechtheid

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt jou een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen.

Kies voor een persoonlijke analyse van jouw unieke design, of ga concreet aan de slag met jouw design met behulp van 1:1 coaching.

Circle of Security Parenting

Gebaseerd op meer dan 60 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gehechtheid, is Circle of Security de gebruiksaanwijzing die je bij je kind had willen krijgen.

Tijdens deze uitgebreide en diepgaande cursus leer je te begrijpen wat je kind echt van je vraagt. Je leert alles wat je nodig hebt om de best mogelijke relatie met je kind op te bouwen, veilige gehechtheid te faciliteren, en je hebt nooit. meer. lijstjes. met opvoedingstrucjes nodig.

Deze cursus is voor ouders, verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, opa’s en oma’s, en alle anderen met (nauw contact met) kinderen.

Je kan je nu inschrijven voor de nieuwe groep!

Jij bent precies goed.

Ervaringen van anderen

Ik ging het gesprek met Kirsten in met 1001 vragen. Over de ontwikkelingsvoorsprong van mijn dochter, en of er misschien meer aan de hand was. Uit mijn omgeving kwamen zoveel ongevraagde adviezen dat ik het overzicht kwijt was. Dankzij haar krachtige analyse had ik in één sessie helder wat de kernpunten waren, waar ik actie kon ondernemen, en waar ik kon vertrouwen op mijn eigen gevoel. Dat heeft me geholpen om de juiste begeleiding voor mijn dochter te vinden, en er te zijn voor mijn dochter op de manier die past bij haar én bij mij. Heel fijn!

Loes

krachtige analyse

Meteen vanaf het begin is het duidelijk dat Kirsten mensen en situaties feilloos aanvoelt. Ze vraagt je om toestemming om te delen wat ze ziet, en als ze dat doet, kom je jezelf op een heel nieuwe manier tegen. Deze manier van projecteren en reflecteren liet me mijn schaduwkanten zien, en opende de deur om op een nieuwe manier naar mezelf te kijken. Ik voelde me heel veilig en gezien bij Kirsten. Het was alsof ik met een goede vriendin werkte, ook als het pijnlijk was. Ze gaf me ruimte en hielp me om te verwerken. Iedereen zou zichzelf zo'n transformatie moeten gunnen.

Marjolein

1:1 coaching

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Ik ben Kirsten, specialist in gehechtheid

...en de ontwikkeling van baby's, kinderen en volwassenen. Ik heb me meer dan 15 jaar toegewijd aan hoe mensen ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Vanuit de wetenschap weten we daarover heel veel, maar die kennis wordt weinig of slecht vertaald naar wat praktisch toepasbaar is.

Daarom besloot ik het zelf te gaan doen: voorzien in een wetenschappelijk gefundeerde cursus waar je écht iets aan hebt, toegankelijk voor alle ouders, primaire verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, en anderen met affiniteit met kinderen.

De basis van alle manieren waarop we omgaan met onszelf, de ander en de wereld om ons heen, is terug te voeren op gehechtheid. Daarom is het zo belangrijk dat we gehechtheid werkelijk leren begrijpen: zodat we niet alleen ons kind een sterke basis in gehechtheid meegeven, maar zodat wij ook zelf in staat zijn om vervullende relaties aan te gaan en de wereld met vertrouwen en avontuur tegemoet te treden.

Ik neem je graag mee in de wereld van gehechtheid, zodat jij je relaties mooier en rijker maakt.

In liefde,

Kirsten

Wat heb jij nodig?

Plan een (gratis) verkennend gesprek

Begin meteen

Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Schrijf je dan meteen in!