Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Human Design

Ik help jou om te leven vanuit je natuurlijke kracht.

Human Design laat jou zien wat jouw ziel hier op aarde komt doen. Human Design is een unieke samensmelting van oeroude spirituele wijsheid en kwantumwetenschap.

Wie ben jij bedoeld te zijn?

Ontketen je volle potentieel en leef vanuit je natuurlijke kracht.

Ontdek jouw design

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn.

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap.

Samengevat: alles is energie. Jij ook!

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Wil je eindelijk ontdekken wat jouw ziel komt doen op aarde? Wil je jezelf op een heel nieuwe manier leren kennen, of juist de natuurlijke kracht van je kind gaan ontdekken?

Ik help je graag. Dankzij mijn uitgebreide basis in ontwikkeling & gehechtheid geef ik jou een basis in wat we weten en help ik jou jezelf te verbinden met jouw eigen weten: je intuïtie.

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Human Design
voor jou en je gezin

Heb je mijn GRATIS Human Design gids al gezien? In deze uitgebreide gids van 35 pagina’s leg ik precies uit wat Human Design is en wat het kan betekenen voor jou en jouw gezin.

Deze gids is het ideale startpunt op jouw persoonlijke reis naar een bewuster en lichter leven!

Vul je naam en e-mailadres in om het Human Design ebook te ontvangen. Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief. Door je aan te melden ga je akkoord met het privacybeleid.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Wie ben jij bedoeld te zijn?

Ontdek wat jouw ziel komt doen op aarde, en leef vanuit je natuurlijke kracht.

Jouw persoonlijke Human Design gids

Jouw unieke Human Design gids: de blauwdruk van jouw natuurlijke talenten (en onbewuste energieslurpers). Met jouw eigen blauwdruk in handen weet je precies hoe jij lichter en vervuld kan leven.

In de gids vind je jouw energietype, strategie en autoriteit, hoe jij op je best bent, je profiel, de definitie in jouw design en wat dat betekent, jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centra, en jouw unieke talenten (jouw kanalen).

Mét mijn unieke werkboek (€ 35) om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke design – gratis!

Human Design analyse & reading

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt jou een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen.

Kies voor een persoonlijke analyse van jouw unieke design, of bestel jouw persoonlijke Human Design gids.

Human Design voor ouders

€ 34

In deze masterclass leg ik je alles uit wat je weten moet om het design van je kind te begrijpen en je kind optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Je leert over de wisselwerking tussen jouw design en dat van je kind, de gezinsdynamiek, samenwerking (of juist niet…) tussen autoriteiten, en hoe je je kind helpt hun eigen energie en intuïtie te volgen.

Na afloop van deze masterclass heb je een basis in hoe Human Design werkt voor jou en je kind, en kan je daar op praktisch niveau mee uit de voeten.

Gids voor kids

€ 72

In deze gepersonaliseerde gids van +/- 30 pagina’s vind je alles wat je nodig hebt om het Human Design van je kind te begrijpen én jouw kind op de best mogelijke manier te begeleiden in hun ontwikkeling.

Een praktische gids speciaal voor bewuste ouders, samengesteld door een specialist op het gebied van gehechtheid en ontwikkeling.

Jouw persoonlijke gids

€ 111

In deze gepersonaliseerde gids van meer dan 50 pagina’s vind je jouw Human Design – in begrijpelijke taal uitgelegd. In jouw persoonlijke gids vind je jouw energietype, strategie, autoriteit, profiel, centra en definitie, en jouw talenten. Alle ingrediënten om te gaan leven vanuit jouw natuurlijke kracht.

Een complete gids die je kan raadplegen zo vaak je wil. Extra leuk: je ontdekt elke keer iets nieuws!

Live reading en analyse

€ 155

Is lezen niet jouw ding, maar wil je wél graag begrijpen hoe jouw Human Design werkt? Wil je jouw natuurlijke kracht ontdekken en zien wat jouw unieke talenten zijn? Dan is deze reading en analyse voor jou.

In 1 tot 1,5 uur leg ik jou live online je design uit. Je ontvangt na afloop de opname, zodat je die zo vaak je wilt kan terugluisteren. Wedden dat je elke keer dat je luistert jezelf weer op een andere manier leert kennen?​

Human Design voor ouders

€ 34

Gids voor kids

€ 72

Jouw persoonlijke gids

€ 111

Live reading en analyse

€ 155

Human Design voor ouders

Gids voor kids

Jouw persoonlijke gids

Live reading en analyse

Human Design voor ouders

Gids voor kids

Jouw persoonlijke gids

Live reading en analyse

1:1 Transformatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Ervaringen van anderen

Ik ging het gesprek met Kirsten in met 1001 vragen. Over de ontwikkelingsvoorsprong van mijn dochter, en of er misschien meer aan de hand was. Uit mijn omgeving kwamen zoveel ongevraagde adviezen dat ik het overzicht kwijt was. Dankzij haar krachtige analyse had ik in één sessie helder wat de kernpunten waren, waar ik actie kon ondernemen, en waar ik kon vertrouwen op mijn eigen gevoel. Dat heeft me geholpen om de juiste begeleiding voor mijn dochter te vinden, en er te zijn voor mijn dochter op de manier die past bij haar én bij mij. Heel fijn!

Loes

krachtige analyse

Meteen vanaf het begin is het duidelijk dat Kirsten mensen en situaties feilloos aanvoelt. Ze vraagt je om toestemming om te delen wat ze ziet, en als ze dat doet, kom je jezelf op een heel nieuwe manier tegen. Deze manier van projecteren en reflecteren liet me mijn schaduwkanten zien, en opende de deur om op een nieuwe manier naar mezelf te kijken. Ik voelde me heel veilig en gezien bij Kirsten. Het was alsof ik met een goede vriendin werkte, ook als het pijnlijk was. Ze gaf me ruimte en hielp me om te verwerken. Iedereen zou zichzelf zo'n transformatie moeten gunnen.

Marjolein

1:1 coaching

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik vertel het je met liefde in jouw persoonlijke Human Design reading.

In liefde,

Kirsten

Begin meteen

Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Schrijf je dan meteen in!