Human Design

Ik help jou om te leven vanuit je natuurlijke kracht.

Human Design laat jou zien wat jouw ziel hier op aarde komt doen. Human Design is een unieke samensmelting van oeroude spirituele wijsheid en kwantumwetenschap.

Wie ben jij bedoeld te zijn?

Ontdek jouw design

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn.

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap.

Samengevat: alles is energie. Jij ook!

Wie ben jij bedoeld te zijn?

Ontdek wat jouw ziel komt doen op aarde, en leef vanuit je natuurlijke kracht.

Jouw persoonlijke Human Design gids

Jouw unieke Human Design gids: de blauwdruk van jouw natuurlijke talenten (en onbewuste energieslurpers). Met jouw eigen blauwdruk in handen weet je precies hoe jij lichter en vervuld kan leven.

In de gids vind je jouw energietype, strategie en autoriteit, hoe jij op je best bent, je profiel, de definitie in jouw design en wat dat betekent, jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centra, en jouw unieke talenten (jouw kanalen).

Mét mijn unieke werkboek (€ 35) om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke design – gratis!

Human Design analyse & coaching

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt jou een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen.

Kies voor een persoonlijke analyse van jouw unieke design, of ga concreet aan de slag met jouw design met behulp van 1:1 coaching.

1:1 Transformatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Ontketen je volle potentieel en leef vanuit je natuurlijke kracht.

Ervaringen van anderen

Ik ging het gesprek met Kirsten in met 1001 vragen. Over de ontwikkelingsvoorsprong van mijn dochter, en of er misschien meer aan de hand was. Uit mijn omgeving kwamen zoveel ongevraagde adviezen dat ik het overzicht kwijt was. Dankzij haar krachtige analyse had ik in één sessie helder wat de kernpunten waren, waar ik actie kon ondernemen, en waar ik kon vertrouwen op mijn eigen gevoel. Dat heeft me geholpen om de juiste begeleiding voor mijn dochter te vinden, en er te zijn voor mijn dochter op de manier die past bij haar én bij mij. Heel fijn!

Loes

krachtige analyse

Meteen vanaf het begin is het duidelijk dat Kirsten mensen en situaties feilloos aanvoelt. Ze vraagt je om toestemming om te delen wat ze ziet, en als ze dat doet, kom je jezelf op een heel nieuwe manier tegen. Deze manier van projecteren en reflecteren liet me mijn schaduwkanten zien, en opende de deur om op een nieuwe manier naar mezelf te kijken. Ik voelde me heel veilig en gezien bij Kirsten. Het was alsof ik met een goede vriendin werkte, ook als het pijnlijk was. Ze gaf me ruimte en hielp me om te verwerken. Iedereen zou zichzelf zo'n transformatie moeten gunnen.

Marjolein

1:1 coaching

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Wat heb jij nodig?

Plan een (gratis) verkennend gesprek

Begin meteen

Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Schrijf je dan meteen in!