Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

Jouw unieke Human Design gids: wie ben jij, hoe ben jij ontworpen, en wat mag jij in dit leven leren en met de wereld delen?

Mét mijn unieke werkboek (€ 35) om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke design – gratis!

Ontdek jouw design

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn.

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap.

Samengevat: alles is energie. Jij ook!

Je innerlijke kompas

Jouw unieke Human Design blauwdruk geeft je alle informatie over hoe jouw energie functioneert, hoe jij optimaal samenwerkt met anderen, wat jouw speciale gaven en talenten zijn - en ja, je design laat je ook zien waar jouw valkuilen liggen.

Kortom: de ideale gebruiksaanwijzing voor jezelf. Wie ben jij, hoe ben jij ontworpen, en wat mag jij in dit leven leren en met de wereld delen?

Om jouw unieke design precies uit te leggen en hoe alle elementen samenwerken, heb ik een persoonlijke Human Design gids ontwikkeld.

Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats vertaal ik jouw Human Design in begrijpelijke taal, zodat je precies weet hoe jouw design werkt, en hoe je daar concreet mee aan de slag kan gaan.

Van € 129 voor € 97!

Wil je liever een persoonlijke analyse (inclusief de gids)? Kijk dan hier, bij Human Design analyse & coaching.

Jouw volle potentieel

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap. Samengevat: alles is energie. Jij ook.

Jouw unieke Human Design blauwdruk geeft je alle informatie over hoe jouw energie functioneert, hoe jij optimaal samenwerkt met anderen, wat jouw speciale gaven en talenten zijn – en ja, je design laat je ook zien waar jouw valkuilen liggen.

Kortom: de ideale gebruiksaanwijzing voor jezelf. Wie ben jij, hoe ben jij ontworpen, en wat mag jij in dit leven leren en met de wereld delen?

Om jouw unieke design precies uit te leggen en hoe alle elementen samenwerken, heb ik een persoonlijke Human Design gids ontwikkeld.

Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats vertaal ik jouw Human Design in begrijpelijke taal, zodat je precies weet hoe jouw design werkt, en hoe je daar concreet mee aan de slag kan gaan.

Tijdelijk van € 129 voor maar € 97!

Wil je liever een persoonlijke analyse (inclusief de gids)? Kijk dan hier, bij Human Design analyse & coaching.

Jouw leidraad om je natuurlijke kracht te ontdekken

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komen oeroude filosofieën en spirituele zienswijzen samen met keiharde quantumwetenschap. Samengevat: alles is energie.

Het opvragen van je persoonlijke bodygraph chart kan iedereen doen, bijvoorbeeld hier, bij Jovian Archive.

Het begrijpen van al die elementen is een heel ander verhaal. Het doorgronden van alle onderdelen en hoe ze samenwerken is een vak apart (en een jarenlange opleiding).

Om jou precies uit te leggen hoe jouw persoonlijke bodygraph er uitziet en hoe het allemaal met elkaar samenwerkt, heb ik een persoonlijke Human Design gids ontwikkeld.

Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats vertaal ik jouw bodygraph in begrijpelijke taal, zodat je precies weet hoe jouw design werkt, en hoe je daar concreet mee aan de slag kan gaan.

Tijdelijk van € 129 voor maar € 97!

Wil je liever een persoonlijke analyse (inclusief de gids)? Kijk dan hier, bij Human Design analyse & coaching.

Hoe het werkt?

Je bestelt je persoonlijke Human Design gids van meer dan 50 pagina’s via deze pagina. Zodra je bestelling is afgerond, ga ik aan de slag met jouw bodygraph om je gids te maken. Het is maatwerk: deze gids maak ik voor iedereen persoonlijk. Daarom is de levertijd tot 2 weken. Je ontvangt een ebook (PDF) dat je zo vaak en zo lang kan gebruiken als je wilt.

Bekijk hier de inhoud van de gids.

Bestel jouw gids

Bestel jouw unieke Human Design gids waarin jouw volledige design wordt uitgewerkt. Elke persoonlijke gids is maatwerk. Daarom is de levertijd tot 2 weken.

Ontvang jouw gids

Je ontvangt een ebook (PDF) dat je zo vaak en zo lang kan gebruiken als je wilt. Leer wat jouw natuurlijke talenten zijn en waar je (onbewust) energie laat weglekken.

Ga aan de slag

Mijn unieke werkboek (t.w.v. € 35) krijg je van mij cadeau als je ervoor kiest om in je stories te delen dat je met jouw persoonlijke Human Design gids aan de slag gaat. Mijn bedankje voor jou!

Mijn cadeau voor jou!

Ik waardeer het als je in je stories wilt delen dat je met jouw persoonlijke Human Design gids aan de slag gaat. In ruil daarvoor stuur ik je GRATIS mijn unieke human design werkboek (t.w.v. € 35) om direct aan de slag te gaan met jouw persoonlijke gids.

Klik op de knop hieronder voor een kant-en-klare afbeelding die je kan delen als je dat makkelijker vindt. Stuur mij een DM met screenshot van je story en het e-mailadres waarmee je je bestelling hebt geplaatst, dan ontvang je van mij het werkboek.

Jouw persoonlijke Human Design gids:

Van € 129 voor € 97!

JOUW HUMAN DESIGN GIDS

25% korting
129
97
  • Hoe 'werk' jij?
  • Hoe kan jij jouw intuïtie leren volgen?
  • Hoe ben jij op je best?
  • Wat zijn jouw unieke talenten?
  • Hoe neem jij beslissingen?
  • Wat is jouw zesde zintuig?
  • Welke rol mag jij vervullen hier op aarde?

Door je bestelling te plaatsen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Wat jouw gids je vertelt

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen.

Energietype

Jouw energietype vertelt hoe jouw energie functioneert. In Human Design zijn vijf energietypen die elk hun eigen kenmerken hebben.

Als je begrijpt hoe jouw energie het beste werkt, wordt jouw leven een stuk lichter!

Strategie

Ieder energietype heeft een eigen strategie. Dat is belangrijk, omdat het correct toepassen van jouw strategie je leidt naar een moeiteloos leven. Voor de meeste mensen is hun strategie iets waarvan ze denken: dit klopt precies met wat goed bij mij past.

Autoriteit

Je autoriteit is de taal van jouw intuïtie. Iedereen heeft een bepaalde manier van ‘voelen’ of ‘weten’ wat juist is om te doen, maar de manier waarop verschilt.

Door te begrijpen hoe jouw intuïtie tot je spreekt, wordt het makkelijker om uit de overlevingsmodus en in jouw kracht te stappen.

Op je best

Als je je energietype, strategie en autoriteit samenpakt en gaat leven, dan kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Hoe ziet dat eruit?

Dat, en de tegenhanger: wat als je keuzes maakt die niet correct zijn voor jou, komt allemaal aan bod.

Profiel

Er zijn binnen Human Design 12 profielen met elk hun eigen typische kenmerken. Jouw profiel zegt iets over wat jij hier op aarde komt doen.

Hoe ze tot uiting komen en hoe jij daar optimaal ruimte aan geeft, wordt gekleurd door jouw energietype, strategie en autoriteit.

Definitie

Alle centra in jouw bodygraph werken op een bepaalde manier samen (of misschien wel helemaal niet).

De manier waarop ze wel of niet samenwerken, geeft informatie over de manier waarop jij de beste beslissingen neemt.

Centra

In jouw bodygraph zijn geen, sommige of alle centra ingekleurd.

Ieder centrum (gekleurd en niet-gekleurd) staat uitgelegd, en de manier waarop ze elkaar beïnvloeden.

Talenten

Alle centra hebben ‘poorten’ (64 in totaal). Sommige maken verbinding met elkaar, zodat er een kanaal ontstaat.

Welke kanalen er in jouw geval gedefinieerd zijn, en of ze bewust, onbewust, of allebei zijn, geeft een heel mooi beeld van jouw specifieke talenten.

Next-level gids

Laat hier je e-mailadres achter om een seintje te ontvangen

Wat heb jij nodig?

Plan een (gratis) verkennend gesprek

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.