Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Jouw zielsverlangen

Jouw unieke Human Design gids: wie ben jij, hoe ben jij ontworpen, en wat ben jij bedoeld om in dit leven te leren en met de wereld te delen?

Stel je voor dat je een boek opent waarin de bladzijden van jouw levensverhaal zich ontvouwen. Elk woord, elke zin is op maat geschreven voor jou, gebaseerd op de sterren die jouw pad verlichten. Deze gids is bedoeld om jou te helpen stralen als nooit tevoren!

Leer de diepste versie van jezelf kennen met mijn unieke gepersonaliseerde Human Design gids, door mij gecreëerd om jouw persoonlijke reis naar succes, liefde en vervulling te begeleiden.

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap. Samengevat: alles is energie. Jij ook!

Claim jouw gids nu

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn. Ben je er klaar voor om te ontdekken wie jij ten diepste bent? Wacht niet langer met het omarmen van jouw volle potentieel - het moment is hier en nu.

Ik geloof in de kracht van actie. Immers, zonder actie zijn ideeën slechts dromen. Daarom nodig ik je uit om nu te handelen en deze investering in jezelf te doen. Deze gids is niet alleen een verzameling van pagina’s met informatie; het is jouw sleutel tot een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Klinkt dat overdreven? Dat is het niet: miljoenen mensen gingen je voor, en alleen al ikzelf heb in de afgelopen 3 maanden tientallen mensen begeleid naar een leven vanuit hun natuurlijke kracht. Voor de meesten van hen begon dat met deze waardevolle gids.

Ik gun jou dat ook. Waarom zou je wachten als je jezelf vandaag nog dit cadeau kan geven? Druk op de knop, claim jouw gids en begin de meest opwindende reis van jouw leven!

Claim jouw gids nu

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn. Ben je er klaar voor om te ontdekken wie jij ten diepste bent? Wacht niet langer met het omarmen van jouw volle potentieel - het moment is hier en nu.

Ik geloof in de kracht van actie. Immers, zonder actie zijn ideeën slechts dromen. Daarom nodig ik je uit om nu te handelen en deze investering in jezelf te doen. Deze gids is niet alleen een verzameling van pagina’s met informatie; het is jouw sleutel tot een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Klinkt dat overdreven? Dat is het niet: miljoenen mensen gingen je voor, en ikzelf heb in het afgelopen halfjaar meer dan 100 mensen begeleid naar een leven vanuit hun natuurlijke kracht. Voor de meesten van hen begon dat met deze waardevolle gids.

Ik gun jou dat ook. Waarom zou je wachten als je jezelf vandaag nog dit cadeau kan geven? Druk op de knop, claim jouw gids en begin de meest opwindende reis van jouw leven!

Voorbeeld van een persoonlijke gids

Voorbeeld van een persoonlijke gids

Wat deze gids zo goed maakt...

Jouw design is niet de uitslag van een quiz die je uit pure verveling invult om 3 uur ’s nachts, maar een persoonlijk profiel dat tot in de puntjes voor jou geschreven is.

Nerd-alert

Uitgebreid bronnenonderzoek + opleidingen + ervaring = een nauwkeurige, volledige on point beschrijving van jouw design.

Op maat gemaakt

Van jouw energietype tot je kanalen - deze gids is persoonlijk afgestemd op jouw unieke design. Er zijn er geen twee hetzelfde.

Directe verandering

Deze gids is jouw actieplan, gevuld met concrete strategieën en inzichten die je direct kunt toepassen. Ik zei toch dat deze gids levens verandert?

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik maak met liefde ook jouw persoonlijke Human Design gids.

In liefde,

Kirsten

Iedereen zou zo'n gids moeten hebben!

Ellen - 4/6 Manifesting Generator & trouwe klant

De Human Design gids was voor mij echt een feestje om te lezen. Zoveel herkenning en nieuwe inzichten!

Toen ik het las, dacht ik: ja, dit hoort echt bij mij! Je staat even stil bij hoe je als persoon bent, wat je nodig hebt, en hoe je hierin verder stappen kan nemen.

Bij mij stond als voorbeeld: omring je alleen met mensen met wie je een klik hebt en laat anderen gaan. Dit is een thema dat nu bij mij speelt en nu ik ouder word luister ik ook meer naar mijn onderbuikgevoel. Het mooie is dat dit in de gids staat beschreven, waarom dit nu speelt. Iedereen zou zo’n gids moeten hebben!

Wat jouw gids je oplevert

Met de beschrijving van jouw design in handen zet je de eerste concrete stap in de richting van wie jij ten diepste bent. Als je gaat leven vanuit jouw design, merk je al gauw verandering op deze vlakken:

Dieper zelfinzicht

Duik diep in de lagen van jezelf. Ontdek je verborgen krachten en begrijp waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Verbeterde relaties

Relaties zijn de kern van ons bestaan. Ontdek hoe jij beter kan communiceren, begrijpen en verbinden.

Duidelijke zielsmissie

Krijg helder wat jouw ziel wil doen in dit leven, zodat je ziet hoe jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kunt leveren.

Vertrouwen in jezelf

Vergroot je zelfvertrouwen door jezelf beter te leren kennen en te leren hoe je jouw energie inzet voor een vervuld leven.

Verminder stress

Door in lijn te leven met jouw design, leer je hoe jij veerkrachtig en in balans blijft. Zo ervaar je minder stress en angst.

Betere beslissingen

Versterk je besluitvorming door inzicht te krijgen in hoe je het beste keuzes maakt op basis van jouw authentieke zelf.

Wat jouw gids je vertelt

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen. Dit is wat je in jouw gepersonaliseerde gids ontvangt:

01.

Energietype

Jouw energietype vertelt hoe jouw energie functioneert. In Human Design zijn vijf energietypen die elk hun eigen kenmerken (of eigenlijk superkrachten) hebben.

02.

Strategie

Ieder energietype heeft een eigen strategie. Dat is belangrijk, omdat het correct toepassen van jouw strategie je leidt naar de best mogelijke samenwerkingen.

03.

Autoriteit

Je autoriteit is de taal van jouw intuïtie. Iedereen heeft een bepaalde manier van ‘voelen’ of ‘weten’ wat juist is om te doen, maar de manier waarop verschilt.

04.

Profiel

Er zijn binnen Human Design 12 profielen met elk hun eigen typische kenmerken. Jouw profiel zegt iets over wat jij hier op aarde komt doen.

05.

Centra

In jouw bodygraph zijn geen, sommige of alle centra ingekleurd. Dat geeft aan waar jij energie geeft en waar jij energie ontvangt. Alle centra staan uitgelegd.

06.

Talenten

Alle centra hebben ‘poorten’ (64 in totaal). Sommige maken verbinding met elkaar, zodat er een kanaal ontstaat. De kanalen zijn jouw persoonlijke talenten.

Zie je wel: dit ben ik!

1/3 Generator

Ik heb mijn gids uitgeprint en in een mapje gedaan zodat ik hem eigenlijk altijd zo kan pakken en het ziet er prachtig uit.

Na het lezen van bepaalde delen herkende ik mezelf, vooral mijn gevoel. […] En het gaf mij het gevoel: zie je wel… Nu nog in praktijk brengen is even een stap. Maar ik ben super blij dat ik hem heb en kan hem pakken wanneer ik het nodig heb.

Ik kon het niet wegleggen

3/6 Manifesting Generator

Bedankt voor de mooie gids. Ik heb het in een ruk uitgelezen… kon het niet wegleggen. Zoals je het hebt opgeschreven, zo is het… ik had niet gedacht dat het zo zou kloppen. Ben trouwens ook heel blij met de tips die je her en der geeft, dit helpt me nu al!

Dankjewel en ik denk dat ik binnenkort een afspraak met je maak om er meer mee te doen.

Jouw persoonlijke gids

Voor degene die klaar is voor bezieling.
99
  • Gepersonaliseerd ebook van meer dan 50 pagina's
  • Beschrijving van jouw design met daarin:
  • Energietype: hoe functioneert jouw energie?
  • Strategie: hoe zet je jouw energie in?
  • Autoriteit: hoe spreekt jouw intuïtie tot je?
  • Profiel: wat kom jij op aarde doen?
  • Centra: waar geef en waar ontvang jij energie?
  • Kanalen: welke talenten mag jij inzetten?
  • Termijnbetaling in 2 of 3 keer mogelijk
  • Tientallen tevreden klanten gingen je voor

Hoe het werkt?

Je bestelt je persoonlijke Human Design gids van meer dan 50 pagina’s via deze pagina. Zodra je bestelling is afgerond, ga ik aan de slag met jouw bodygraph om je gids te maken. Het is maatwerk: deze gids maak ik voor iedereen persoonlijk. Daarom is de levertijd tot 2 weken, maar vaak sneller. Je ontvangt een ebook (PDF) dat je zo vaak en zo lang kan gebruiken als je wilt.

Bestel jouw gids

Bestel jouw unieke Human Design gids waarin jouw persoonlijke design wordt uitgewerkt. Elke persoonlijke gids is maatwerk. Daarom is de levertijd tot 2 weken.

Ontvang jouw gids

Je ontvangt een ebook (PDF) dat je zo vaak en zo lang kan gebruiken als je wilt. Leer wat jouw natuurlijke talenten zijn en waar je (onbewust) energie laat weglekken.

Ga aan de slag

Mijn unieke werkboek (t.w.v. € 35) krijg je cadeau als je in je stories deelt dat je met jouw persoonlijke Human Design gids aan de slag gaat of een review stuurt. Mijn bedankje voor jou!

Mijn cadeau voor jou!

Ik waardeer het als je in je stories wilt delen dat je met jouw persoonlijke Human Design gids aan de slag gaat, of mij een review stuurt. In ruil daarvoor stuur ik je GRATIS mijn unieke Human Design werkboek (t.w.v. € 35) om direct aan de slag te gaan met jouw persoonlijke gids.

Klik op de knop hieronder voor een kant-en-klare afbeelding die je kan delen als je dat makkelijker vindt. Stuur mij een DM met screenshot van je story en het e-mailadres waarmee je je bestelling hebt geplaatst, dan ontvang je van mij het werkboek.

Ook iets voor jou?

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp