Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Jouw innerlijke kompas

Leef in lijn met je authentieke zelf.

Ga aan de slag met jouw persoonlijke Human Design analyse, en ontdek wie jij ten diepste bent.

Jouw Human Design is de unieke blauwdruk waarmee jouw ziel in dit leven op aarde is gekomen. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet: in Human Design komt oeroude spirituele wijsheid samen met kwantumwetenschap. Samengevat: alles is energie. Jij ook!

Boek jouw reading nu

Human Design laat je zien wie jij bedoeld bent te zijn. Ben je er klaar voor om te ontdekken wie jij ten diepste bent? Wacht niet langer met het omarmen van jouw volle potentieel - het moment is hier en nu.

Ik geloof in de kracht van actie. Immers, zonder actie zijn ideeën slechts dromen. Daarom nodig ik je uit om nu te handelen en deze investering in jezelf te doen. Deze reading is niet het papegaaien van een boodschap; het is diep, persoonlijk, en het is jouw sleutel tot een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Klinkt dat overdreven? Dat is het niet: miljoenen mensen gingen je voor, en ikzelf heb in het afgelopen halfjaar meer dan 100 mensen begeleid naar een leven vanuit hun natuurlijke kracht. Voor de meesten van hen begon dat met de waardevolle persoonlijke gids of deze persoonlijke reading.

Ik gun jou dat ook. Waarom zou je wachten als je jezelf vandaag nog dit cadeau kan geven? Druk op de knop, boek jouw reading en begin de meest opwindende reis van jouw leven!

De energie van Kirsten zorgt ervoor dat je aan haar lippen hangt!

Chantal - 6/2 Generator & trouwe klant

Zonder enige verwachting ben ik de Human Design reading aangegaan, ik liet het maar gewoon allemaal op mij af komen. Niet wetende wat mij te wachten stond, op basis van mijn persoonlijke gegevens, was ik volkomen overdonderd door Kirsten. Alles wat er uit mijn persoonlijke reading naar voren kwam was spot on. De ene verbazing na de andere brak aan, dat zoiets ‘simpels’ zo puur kan zijn en echt bij je binnen kan komen.

De energie van Kirsten zorgt ervoor dat je aan haar lippen hangt, daar zij je volledig meeneemt door je eigen unieke design. Ik heb vele inzichten (mee)gekregen welke ik op vele momenten kan inzetten.

De Human Design reading raad ik ieder ten zeerste aan die op zoek is naar hun authentieke zelf. De échte jij verdient het om gezien, gehoord en gevoeld te worden, en bij Kirsten ben je daarvoor dan ook op de juiste plek.

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik vertel het je met liefde in jouw persoonlijke Human Design reading.

In liefde,

Kirsten

Wat jouw reading je oplevert

Met de live reading en opname van jouw design in handen zet je de eerste concrete stap in de richting van wie jij ten diepste bent. Als je gaat leven vanuit jouw design, merk je al gauw verandering op deze vlakken:

Dieper zelfinzicht

Duik diep in de lagen van jezelf. Ontdek je verborgen krachten en begrijp waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Verbeterde relaties

Relaties zijn de kern van ons bestaan. Ontdek hoe jij beter kan communiceren, begrijpen en verbinden.

Duidelijke zielsmissie

Krijg helder wat jouw ziel wil doen in dit leven, zodat je ziet hoe jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kunt leveren.

Vertrouwen in jezelf

Vergroot je zelfvertrouwen door jezelf beter te leren kennen en te leren hoe je jouw energie inzet voor een vervuld leven.

Verminder stress

Door in lijn te leven met jouw design, leer je hoe jij veerkrachtig en in balans blijft. Zo ervaar je minder stress en angst.

Betere beslissingen

Versterk je besluitvorming door inzicht te krijgen in hoe je het beste keuzes maakt op basis van jouw authentieke zelf.

Wat jouw reading vertelt

Jouw design laat zien met welke energie jouw ziel geboren is. En dat gaat diep: Human Design geeft een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke krachten en valkuilen, jouw ideale matches en de omgeving waar jij op je best bent, en welke lessen jij mag leren (en doorgeven) in dit leven.

Met andere woorden: Human Design biedt een gebruiksaanwijzing zodat je niet telkens over dezelfde horde hoeft te struikelen. Dit is wat we in jouw live persoonlijke reading bespreken:

01.

Energietype

Jouw energietype vertelt hoe jouw energie functioneert. In Human Design zijn vijf energietypen die elk hun eigen kenmerken (of eigenlijk superkrachten) hebben.

02.

Strategie

Ieder energietype heeft een eigen strategie. Dat is belangrijk, omdat het correct toepassen van jouw strategie je leidt naar de best mogelijke samenwerkingen.

03.

Autoriteit

Je autoriteit is de taal van jouw intuïtie. Iedereen heeft een bepaalde manier van ‘voelen’ of ‘weten’ wat juist is om te doen, maar de manier waarop verschilt.

04.

Profiel

Er zijn binnen Human Design 12 profielen met elk hun eigen typische kenmerken. Jouw profiel zegt iets over wat jij hier op aarde komt doen.

05.

Centra

In jouw bodygraph zijn geen, sommige of alle centra ingekleurd. Dat geeft aan waar jij energie geeft en waar jij energie ontvangt. Alle centra staan uitgelegd.

06.

Talenten

Alle centra hebben ‘poorten’ (64 in totaal). Sommige maken verbinding met elkaar, zodat er een kanaal ontstaat. De kanalen zijn jouw persoonlijke talenten.

&...

Reading extra's:

EXTRA 1: Jouw zelf en niet-zelf thema’s. Hoe ziet vervuld leven er voor jou uit? Hoe ben jij op je best? We bespreken hoe je dit herkent in jouw energietype en in jouw (on)gedefinieerde centra.

EXTRA 2: Hoe werken jouw (on)gedefinieerde centra samen? Ook wel de definitie in jouw chart genoemd. Wat betekent die energie-uitwisseling en hoe werk je daar optimaal mee?

EXTRA 3: Hoe ziet de bewuste en onbewuste kant in jouw design er uit? Hoe merk je dat in jouw talenten? Hoe zet je dat in jouw voordeel in?

BONUS: Als we genoeg tijd hebben kunnen we ingaan op jouw levensthema (incarnatiekruis), indien je dat wenst. Stel je liever nog een paar extra vragen of wil je nog even terug naar één van de andere thema’s? Dat kan ook.

Super dankbaar voor de fijne sessie met Kirsten!

1/3 Projector

Vind het heel rustgevend om mijn Human Design beter te leren kennen op een hele persoonlijke manier. Online raakte ik verstrikt in teveel info, maar door gerichte vragen te kunnen stellen leerde ik o.a. hoe belangrijk creativiteit voor mij is.

Ook kan ik meer toegeven aan rust (Projector uiteraard) omdat ik minder probeer te leven volgens een schema wat bij de meeste mensen past  behalve bij mij.

Super dankbaar voor de fijne sessie met Kirsten want nu weet ik waar te beginnen!

De reading is echt een aanrader, zo waardevol!

4/6 Manifesting Generator

De Human Design reading is echt een aanrader, zo waardevol! Ik heb deze nu twee keer gedaan: voor mijzelf, maar ook voor mijn dochter.

Het is zo bijzonder om te horen dat alles wat er over jouw kind wordt verteld zo herkenbaar is. Er wordt veel verteld over hoe je kind is, wat haar uniek maakt en wat ze nodig heeft. Het was voor mij fijn te horen wat haar uitdagingen zijn en hoe ik haar hierin kan helpen als ouder, maar ook hoe ze op haar best is en hoe je haar daarin kan laten stralen. […] Na afloop van dit gesprek had ik direct al een paar dingen die ik ga zeggen tegen mijn dochter zodat zij nog meer in haar kracht staat en mag zijn wie ze is.

Jouw persoonlijke reading

Voor degene die klaar is voor bezieling.
185
 • Live online 1:1 sessie van ± anderhalf uur
 • Beschrijving van jouw design of die van je kind
 • Energietype, strategie en autoriteit
 • Profiel, centra en kanalen
 • Extra 1: hoe ben jij op je best?
 • Extra 2: hoe werken jouw centra samen?
 • Extra 3: de bewuste en onbewuste kanten
 • Bonus: levensthema als we genoeg tijd hebben
 • Stel al jouw vragen over jouw design
 • Ontvang persoonlijke tips om te groeien
 • Termijnbetaling in 2 of 3 keer mogelijk
 • Inclusief opname van de reading

Hoe het werkt?

Kies voor een persoonlijke Human Design reading + analyse en ontvang na afloop ook de opname. Tijdens deze sessie van anderhalf uur ontdek je alles over jouw design en kan je jouw vragen stellen. Aan het einde van de reading heb jij jezelf op een totaal nieuwe manier leren kennen! En als je de opname er zo nu en dan bij pakt, blijf je steeds nieuwe dingen over jezelf ontdekken.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je informatie om een afspraak in te plannen.

Bestel jouw reading

Bestel jouw unieke Human Design reading waarin ik jouw persoonlijke design aan je uitleg. Elke persoonlijke reading is maatwerk. Reading vinden live online plaats.

Maak een afspraak

Na het reserveren van jouw reading ontvang je een link om een afspraak te maken in mijn agenda. Je plant je reading op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Na de afspraak

Mijn unieke werkboek (t.w.v. € 35) krijg je cadeau als je in je stories deelt dat je met jouw persoonlijke Human Design reading aan de slag gaat of een review stuurt. Mijn bedankje voor jou!

Mijn cadeau voor jou!

Ik waardeer het als je in je stories wilt delen dat je met jouw persoonlijke Human Design reading aan de slag gaat, of mij een review stuurt. In ruil daarvoor stuur ik je GRATIS mijn unieke Human Design werkboek (t.w.v. € 35) om direct aan de slag te gaan met jouw persoonlijke design.

Klik op de knop hieronder voor een kant-en-klare afbeelding die je kan delen als je dat makkelijker vindt. Stuur mij een DM met screenshot van je story en het e-mailadres waarmee je je bestelling hebt geplaatst, dan ontvang je van mij het werkboek.

Ook iets voor jou?

Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf diepgaand leren kennen?
Dan is mijn aanbod voor transformatieve coaching voor jou.

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp