Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Masterclass gehechtheid

Yes! Gefeliciteerd met jouw replay van de masterclass over gehechtheid. In deze masterclass heb ik uitgelegd hoe gehechtheid eigenlijk werkt, wat jij nodig hebt om de gehechtheidsrelatie van je kind te versterken, en hoe je dat het beste doet.

Na deze masterclass weet jij waarom het zo belangrijk is om de relatie met je kind niet voor lief te nemen, én de lat voor jezelf niet te hoog te leggen. Alleen dán kan er een krachtige, diepe verbinding ontstaan die fundamenteel veilig voelt voor jouw kind (en jou!)

Wat je hier vindt:

De replay

Hieronder vind je de video van de replay. De replay is exact hetzelfde als de live masterclass, behalve dan het wegknippen van het testen van beeld en geluid aan het begin.

Jouw aanbod

Daarna vind je het aanbod dat ik in de video deed. Dat aanbod is ook voor jou beschikbaar. In de live Q&A groepen van deze cursus is een veilige omgeving voor jou om te groeien!

Wil je meer?

Kijk dan zeker bij het andere aanbod! Wellicht zoek je gerichte ondersteuning voor jou of je kind, of ben je op ontdekking in Human Design? Have fun!

Wil je meer?

Volg de pijl naar het aanbod uit de masterclass over gehechtheid: de cursus Opvoeden vanuit verbinding, over de pijlers van gehechtheid. Welkom!

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.

Ik ben Kirsten, specialist in gehechtheid

...en de ontwikkeling van baby's, kinderen en volwassenen. Ik heb me meer dan 15 jaar toegewijd aan hoe mensen ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Vanuit de wetenschap weten we daarover heel veel, maar die kennis wordt weinig of slecht vertaald naar wat praktisch toepasbaar is.

Daarom besloot ik het zelf te gaan doen: voorzien in een wetenschappelijk gefundeerde cursus waar je écht iets aan hebt, toegankelijk voor alle ouders, primaire verzorgers, leerkrachten, pedagogisch werkers, en anderen met affiniteit met kinderen.

De basis van alle manieren waarop we omgaan met onszelf, de ander en de wereld om ons heen, is terug te voeren op gehechtheid. Daarom is het zo belangrijk dat we gehechtheid werkelijk leren begrijpen: zodat we niet alleen ons kind een sterke basis in gehechtheid meegeven, maar zodat wij ook zelf in staat zijn om vervullende relaties aan te gaan en de wereld met vertrouwen en avontuur tegemoet te treden.

Ik neem je graag mee in de wereld van gehechtheid, zodat jij je relaties mooier en rijker maakt.

In liefde,

Kirsten