Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Alles wat je wil weten over jou

Je hebt weleens gehoord van Human Design maar je vraagt je af hoe het nou precies zit. Of je wil ontdekken wat Human Design voor jouw gezin kan betekenen. Dat is precies waarom ik jou dit gratis ebook cadeau doe!

Dit ebook is ontworpen om jou, of je nu een ouder bent of niet, te begeleiden bij het dieper begrijpen van jezelf en degenen om je heen. We verkennen de basisprincipes van Human Design, de meerwaarde ervan voor ouders, en hoe jij de eerste stappen zet in jouw deconditioneringsproces. Je leert hoe je Human Design kan toepassen in het ouderschap en in je eigen leven.

Wil je meer?

Het Human Design ebook geeft jou de basis in Human Design. Nu je weet wat Human Design is en hoe het jou en je gezin kan helpen, is het tijd voor de volgende stap! Ik ontdek graag samen jouw design, en help jou op weg naar een vervuld leven.

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projectorโ€‹

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik maak met liefde ook jouw persoonlijke Human Design gids, of verzorg een uitgebreide (en hoog gewaarderde) persoonlijke reading voor jou.

In liefde,

Kirsten

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp