Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

Dit maakt jou blij!

Wat hartverwarmend dat jij aan de slag gaat met de gratis Heart Activation Breathing. Dit is mijn cadeau voor jou, omdat ik blij ben dat je er bent!

De Heart Activation Breathing zal jou helpen om weer in balans te komen wanneer je je overweldigd voelt. Na enige oefening kan je dit zelfs bij kinderen inzetten, en ga je zien dat ook kinderen met deze eenvoudige techniek weer terug in balans kunnen komen.

Wat je hier vindt:

Intro + uitleg

Hieronder vind je een video met daarin een introductie en uitleg van hoe de Heart Activation Breathing eigenlijk werkt (en waarom het zo goed werkt).

Heart Activation Breathing

Daaronder tref je het audiobestand.
Dat is de Heart Activation Breathing zelf, en die kan je toepassen zo vaak je wilt!

Download

Mocht je het fijner vinden om het audiobestand te downloaden, dan kan dat ook: gebruik dan de link onder de audiospeler.

Download de Heart Activation Breathing hier

Druk met de rechtermuisknop op bovenstaande link, en kies dan voor ‘Koppeling opslaan als…’.

Wil je meer?

De Heart Activation Breathing is รฉรฉn van de praktische tools die we inzetten tijdens een 1:1 transformatie. Je leert deze en andere technieken toepassen die jouw on(der)bewuste weer verbinden met jouw bewustzijn. Zo brengen we in korte tijd verscholen patronen aan het licht, en kunnen we ze helen. Zodat jij (weer) helemaal jij kan zijn!

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp

Ik ben Kirsten

Spirituele mentor & down-to-earth drs.

Als expert in hoe mensen ontwikkelen, relaties, en gehechtheid, help ik mensen te breken met ongewenste conditionering en hun natuurlijke kracht te herontdekken. Als jouw persoonlijke gids tijdens deze reis, help ik je (opnieuw) thuis te komen bij jezelf.