Deze week: Black Friday deals!
De korting staat aangegeven op de betaalpagina.

LET OP:
Heb je meerdere producten gebundeld? Je ontvangt de bevestiging + toegang voor ieder product binnen 24 uur in je mail. Check ook je spam! Na 24 uur geen mail? Neem dan contact op.

Alsjeblieft: het ebook Talenten

Yes! Gefeliciteerd met jouw ebook met daarin de uitleg van alle kanalen (de talenten) in het Human Design systeem.

De basiselementen uit Human Design ken je, en je bent nu nieuwsgierig naar de kanalen. Wat betekenen ze? Hoe ziet dat eruit? Wat is jouw talent en wat mag je in dat talent nog leren?

Daarom heb ik deze gids van 85 pagina’s ontwikkeld waarin ik je alle kanalen (of zoals ik ze noem: talenten) uitleg. Yep, that’s right: met één exemplaar zit jij gebeiteld voor ieder design.

Wil je meer?

Het ebook Talenten geeft jou alle ins en outs over de kanalen in het Human Design systeem. Nu je weet wat jouw talenten (en die van anderen in jouw omgeving) zijn, is het tijd voor de volgende stap! Ik ontdek graag samen jouw design, en help jou op weg naar een vervuld leven.

Ik ben Kirsten, 4/1 Splenic Projector​

...en die zijn zeldzaam (minder dan 0.42% van de mensen). Ik ben de ultieme nerd + lover, en ook degene die het geheel in de delen en de delen in het geheel ziet. Met mijn milt autoriteit voel ik wat nodig is nog voordat ik het bewust weet. Awesome, right? Dat is er ook voor jou!

In Human Design heeft ieder hun eigen superkracht, en ik heb er mijn missie van gemaakt om die zo laagdrempelig en correct mogelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Simpelweg omdat ik het je gun om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen, en ik hoop dat je daardoor meer vanuit je hart dan vanuit je brein gaat leven. Yes, I’m that girl.

Dankzij Human Design begrijp ik waarom mijn energie zo fundamenteel anders werkt, en tja, ook waarom ik zo vaak tegen heilige huisjes aan schop. Kennelijk ben ik zo bedacht! Ben je benieuwd welke gekke dingen van jezelf jij eigenlijk gewoon mag omarmen? Ik maak met liefde ook jouw persoonlijke Human Design gids, of verzorg een uitgebreide (en hoog gewaarderde) persoonlijke reading voor jou.

In liefde,

Kirsten

Wat heb jij nodig?

Plan een gratis verkennend gesprek of stuur meteen een bericht via WhatsApp